2010. január 31., vasárnap

Online Dating - Öt Things To Kerülje


Mindenki ezt teszi - több mint 40 százaléka az USA-kislemez találják nevű online. Ez több mint 40 millió egy amerikai cirkáló az interneten keresi a szerelmet (népszámlálás eredményei alapján azt állítják, hogy több mint 100 millió egyetlen amerikai).

Tehát az interneten kell egy jó helyet találni az igazi szerelem, nem igaz? Ne olyan gyorsan. Míg online dating lehet egy nagyszerű módja annak, hogy valaki megtalálja az új, társkereső oldalak tele vannak átverés művészek, csalók, és egyenesen felfelé csalnak.

Nos, ez nem jelenti azt, hogy el kell kerülnie online dating összesen - csak nem hiszem, mindent lát odakinn. Annak érdekében, hogy a fajta ki a nyertesek a vesztesek, általunk összeállított egy listát az első öt típusú online daters akkor feltétlenül kerülni, valamint néhány tipp, ami segít megmenteni némi szívfájdalom. Légy óvatos odakint, és sok szerencsét!

1. Hazugoknak
Egy nemrég végzett felmérés azt találták, hogy a legtöbb online profilokat tartalmaz valamiféle hazugság, hogy ez a személy életkorát, vagy - bizonyos esetekben - kapcsolat állapotát. White Lies - hozzátéve, hogy egy hüvelyk magasságban vagy csepegés egy pár kilót - a leggyakoribb, és nem egy nagy dolog, hogy a legtöbb ember.

Fontolják meg ezeket a tényeket szerint a 2007 áprilisi kiadása Proceedings of Computer / emberi kapcsolatok:

Mikor jön-hoz misrepresenations az életkor vagy a családi állapot, legyen óvatos, vagy tudnál súlyosan megégett. Egy friss eset, egy nő találkozott egy emberrel egy népszerű társkereső oldal, akivel azonnal sújtott le. Még azt is fel az életét tartásba, hogy menjen vele, hogy Dubaiban mikor került át a munka. Tizenegy hónappal a kapcsolatot, ő jött át az e-mail - az ő fia! Mi több, az e-mail mondott valamit az "Anyu" mondás hi. Egy csapásra, a mi szegény lány találta ki az ember találkozott online nem csak egy apa - ő ment férjhez! Költözött vissza az Egyesült Államokba, és nem adta fel az online dating óta.

Hogyan lehet elkerülni őket:

Kérdéseket feltenni. Bár lehet sorolni valakinek a profilját, valakinek a kor tisztességes játék a kérdést osztály, így nyugodtan kérdezze meg a lehetséges időpontot mennyi idős (vagy fiatal!) Vannak. Előfordulhat, hogy hirtelen 35 lesz 42. Amíg nem akar Túl sokat kérdezel, és az a személy, megijeszteni el, ez teljesen igazságos, hogy ellenőrizze a nagy dolgot: életkor, testsúly, magasság, és - legfőképpen - függetlenül attól, hogy az adott személy, sőt egyedülálló. Fele annyi idő alatt, az emberek fekszenek, róluk, hogy az emberek érdekelt - kilenc alkalommal tízből, valaki szinten Önt a statisztikák azt mutatják, ha egyszer egy igazi érdeke, hiszen tudják, hogy esetleg van esélye, hogy találkoztunk személyesen. olvas több