2011. július 25., hétfő

Az ember teszi társkereső ... de csak a maga


Amy Rolph

Chas McFeely tényleg meg akarja találni egy feleség.

"A realz" használja a saját szavait.

A San Francisco-alapú hirdetési vezetői a közelmúltban indította el az oldal hookchasup.com hogy jól, horog Chas fel. (Dot com). És itt van a legjobb rész: Ha őt fel a nő, akit feleségül, kapsz $ 10,000.

Én mentálisan szkennelés a női barátok jelöltek most. De elég hogyan bármelyikük nagyban házastársak. (Te ezt olvasod, Chas? Hallottad engem?)

McFeely elmondta mademan.com, hogy soha nem várt sokan, hogy nézd meg a helyszínen, de nem igazán működik, hogy így. Most tölti esténként rostálás keresztül "értem" e-mailek mintegy több leendő partner, mint ahogy képes feldolgozni.

"Ha nem találom meg későbbi feleségével ki a több száz e-mailt Már ütött, talán érdemes költözni Alaszka," mondta mademan.com.

Ha látogatást hookchasup.com, akkor megtudja, szereti olvasás, a zene a Cat Stevens (legalábbis ő birtokolja a rekordot), játék Scrabble, és úgy gondolja, az üveg, mint "8 / 10 teljes mértékben." És ha ezen feliratozott fotók magát, ő egy nagyon jó humora van.

Az ő védelmében, McFeely mondja, megpróbált társkereső oldalak, és barátja telepítésekre a múltban, de nem sok szerencsével. Még úgy bérbeadása egy high-end házasságszerző, de végül úgy döntöttek, hogy uralkodik saját sorsát. Nem egy "típus", de azt mondja, hogy szereti valaki a "kreatív él." (Bár nem zárja ki eső egy okos tudós.) Miközben elismeri, hogy miután egy maximalista a múltban, s mondja, nem keres hibát. Más szóval, ő fellazított a korral.

Személy szerint nem tudok várni a film változata a "Hook Up Chas." Casting, esetleg azt javaslom, mely Topher Grace a főszerepet?

Známky Jsi špatný Seznamka