2011. július 25., hétfő

Párok viszont az online kémkedés


Végzett kutatás az Oxford University arra utal, hogy egyre több ember kémkedett a partnerek online.

Minden ötödik pár felvételt nyert olvasása partner e-mail vagy szöveges üzenet, és 13 százaléka vizsgálta a partner internetes böngészési előzményeket. Több mint 2400 személy kérdeztek meg a kutatás.

Hat százalékos a párok találkozott online, amelynek több mint egyharmada találkozott egy internetes társkereső oldalon és 19 százalék egy chat szobában.

Online daters választani több különböző partnerek szerint a kutatás, mint 36 százaléka az "online" párok voltak a különböző oktatási szintek, mint a 21 százaléka "aktív" párok.

Bill Dutton igazgatója, az Oxford Internet Institute, azt mondta: "Ez a tanulmány egy drámai illusztrációja a lehetséges az internet átalakítására társadalmi kapcsolatok."

A felmérés azt is megállapította, erős bizonyíték arra, hogy a párok úgy "online" kapcsolatok is ugyanolyan fontos, mint "aktív" is.

Mintegy 85 százaléka a válaszadók helytelenítette a partner "flörtöl" online valaki mással.

Ez a nő 89 százaléka a "kommunikációs kapcsolat bajok mások", 94 százalék ", amelyek a cyber-szexet" és 97 százalék a "szerelem", növelve érdekes kérdéseket a három százalékot, akik jól ezzel.

Az egyik legnagyobb területen nézeteltérés van a megtekintéséhez a pornográfia az interneten. Néhány 46 százaléka nem értett egyet a párok annak elfogadhatósága, de a férfiak nyilván sokkal toleránsabb, mint a nők ezt a tevékenységet.